Roma posle prodaje Alisona cilja dva pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma posle prodaje Alisona cilja dva pojačanja!

"Vučica" želi da pojača svoj tim kako bi konačno uspela da pripreti Juventusu.

Italijanski klubovi su u ovom prelaznom roku baš aktivni, svi žele da se pojačaju kako bi bilo kako pokušali da prekinu Juventusovu dominaciju u Seriji A.

Inter i Juventus za sada izgledaju kao najozbiljniji kandidati, ali i Napoli i Romu nikad ne treba otpisivati.

Juventus je doveo Ronalda kako bi potvrdio dominaciju u italijanskoj ligi, a i kako bi pokušao da napadne trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona.

Roma je prodala golmana Alisona za 75 miliona evra, pa sada ima dovoljno novca da se pojača na više pozicija.

Italijanski klub želi da pojača sredinu terena, a kao glavna meta pominje se Stiven Nzonzi.

Dvadesetdevetogodišnji francuski zadnji vezni želi da napusti Sevilju, a do nedavno je Arsenal bio u pol poziciji za dovođenje ovog igrača.

Nakon dovođenja Toreire, pitanje je dal im je potreban još jedan vezni igrač.

Nzonzi ima otkupnu klauzulu od 35 miliona evra, a nije tajna da želi da napusti klub.

Jedini problem koji bi mogao da koči njegov transfer u Romu je njegova plata. Naime, on ne želi ispod 5 miliona evra godišnje.

Roma želi još jednog igrača pored Nzonzija, a to je mladi fudbaler Bordoa, Malkom. Kako mediji javljaju, Roma se uključila u trku za ovog dvadesetjednogodišnjeg krilnog napadača, a njega žele pored Rome još Inter i Everton.

Navodno je igrač dogovorio sve uslove sa Interom, ali klubovi se međusobno nisu dogovorili oko cene. Inter želi pozajmicu sa pravom otkupa, dok Bordo želi da proda igrača u ovom trenutku. Roma pokušava da iskoristi ovo neslaganje i da preotme igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter poslao ultimatum za Hrvata!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018

Italijanski klub želi još jednog Hrvata u svojim redovima, pa je poslao verovatno i poslednju ponudu...Italijanski klub iz Milana je baš rešio da pojača tim u ovom prelaznom roku, većinu stvari su uradili, a ostaje im da reše još neke male probleme u timu...Inter će verovatno biti prvi konkurent...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.