Roma dogovorila posao, stiže Manćini!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma dogovorila posao, stiže Manćini!

"Vučica" sprema tim koji će da se umeša u borbu za plasman u Ligu šampiona.

Roma je i dalje u potrazi za adekvatnim pojačanjima kako bi se vratila među najbolje italijanske timove.

To ove sezone neće biti lako, ali na Olimpiku rade punom parom kako bi novom treneru Rimljana Paulu Fonseki obezbedili što bolje igrače.

Jedan od njih bi mogao da bude fudbaler Atalante Đanluka Manćini, tvrde italijanski mediji.

Italijan je blistao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neverovatnoj sezoni "boginje" koja je na kraju uspela da obezbedi plasman u Ligu šampiona i tako privuče pažnju velikih klubova.

Manćini ima 23 godine i igra na poziciji štopera, on bi "vučicu" navodno koštao 21 miliona evra, ali tek za godinu dana pošto upravo toliko iznosi obavezna otkupna klauzula u dogovoru o pozajmici između dva kluba.

Romu će po svemu sudeći napustiti Danijele Verdi koji nije dobio pravu priliku u italijanskoj prestonici, 23-godišnje desno krilo će krenuti put Atine gde će potpisati ugovor sa AEK-om.

Posao će biti završen u četvrtak kada budu obavljeni medicinski pregledi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.