Rio ismejao odbranu Junajteda pred Ligu šampiona...

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rio ismejao odbranu Junajteda pred Ligu šampiona...

Poruka je jasna, bez razloga se zavaravaju...

Rio Ferdinand je danas pred start Lige šampiona otpisao Junajted.

"Da li su dobri? Nisu. Sa takvom odbranom nećete daleko. Da li je Lindelof pojačanje? Nije. Da li je stvar sa Baijem radila? Nije. Da li su Smoling i Džons postigli ono što su obećavali kada su stigli? Nisu. Da nije Supermena na golu, iskreno, ne znam gde bi bio Junajted prošle četiri godine", iskren je legendarni štoper.

"Ne možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da izgradite odbranu na ljudima kojima ne verujete, a ne verujete im jer nisu pouzdani", ocenio je Ferdinand.

"Svi veliki timovi kreću od odbrane, Junajted je nema, kakva Liga šampiona, to je zavaravanje. Možda prođu grupu gde je Juve daleko najbolji tim, ali posle toga će odmah ispasti", dodao je Rio.

Najviše šansi ima Siti.

"Oni su najbolji tim u zemlji, imaju priliku u Ligi šampiona, pravo da vam kažem, sve osim polufinala za Gvardiolu će biti strašan neuspeh".

Liverpul?



"Imaju iskustvo iz prošle godine, odličan skup igrača, istina je da je grupa teška, no, Liverpul je tim koji ima igrače koji potezom mogu da promene tok utakmice. Za razliku od njih, Totenhem nema dovoljno fudbalera, oni moraju da se koncentrišu na Premijer ligu. To je važnije za ovakav tim"
, iskren je Ferdinand.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.