Riberi najbolji igrač Bundeslige

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Dec.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi najbolji igrač Bundeslige

Napadač Bajerna iz Minhena Frank Riberi izabran je za najboljeg igrača u nemačkoj Bundesligi u 2013. godini.
Riberi je u tekućoj godini predvodio Bavarce do titula u Bundesligi, nacionalnom kupu i Ligi šampiona, a u izboru za najboljeg igrača godine u prvenstvu Nemačke iza sebe je ostavio napadača Roberta Levandovskog iz Borusije Dortmund.
(FOTO: AP)
Ovaj 30-godišnji Francuz se nalazi i u najužem izboru za Zlatnu loptu, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa fudbalerom Real Madrida Kristijanom Ronaldom i igračem Barselone Lionelom Mesijem.
Riberi je ove godine izabran i za najboljeg fudbalera Francuske, a proglašen je i najboljim igračem u Ligi šampiona i Evropi u sezoni 2012/13.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova nagrada za Riberija

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2013

Frank Riberi je najbolji fudbaler nemačke Bundeslige u 2013. godini. Kako prenosi portal Gol igrač Bajerna i francuske reprezentacije iza sebe je ostavio Roberta Levandovskog, pre svega zahvaljujući titulama, ali i u učinku od 18 golova, 20 asistencija u 44 meča u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportal.rs...

Riberi najbolji igrač Bundeslige

Izvor: Beta, 19.Dec.2013

BEOGRAD, 19. decembra 2013. (Beta) - Napadač Bajerna iz Minhena Frank Riberi izabran je u četvrtak za najboljeg igrača u nemačkoj Bundesligi u 2013. godini...Riberi je u tekućoj godini predvodio Bavarce do titula u Bundesli.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.