Reprezentativac Srbije pojačao šampiona Rumunije

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2012, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Srbije pojačao šampiona Rumunije

Posle tri godine provedene u španskom Ademar Leonu, srpski reprezentativac Dalibor Čutura promenio je boje na dresu. Iskusni, 38-godišnji srednji bek "orlova" želeo je da nastavi da igra u Ligi šampiona, a sada će u najboljem evropskom takmičenju igrati za rumunsku Konstancu.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čutura u Konstanci

Izvor: B92, 29.Avg.2012

Srednji bek rukometne reprezentacije Srbije Dalibor Čutura prešao je iz španskog Ademar Leona u rumunsku Konstancu...Konstanca je dovela još nekoliko pojačanja pošto je u klub stigao srpski pivot iz Kila Milutin Dragićević, Alberto Sančo Val iz Saragose i desni bek Havijer Gaminde Humet...Novi...

Nastavak na B92...

Kuglice spremne za žrebanje

Izvor: B92, 30.Avg.2012, 11:48

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona biće odražan u četvrtak od 17:45 u Grimaldi forumu u Monaku...Procedura za žreb je ista kao i prethodnih godina, 32 kluba biće podeljeno u četiri šešira, a klubovi iz istih zemalja neće moći da budu u istoj grupi...Kao i svake godine, biće sigurno izuzetno...

Nastavak na B92...

Žreb za Ligu šampiona (uživo)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2012

U ''Grimaldi Forumu'' u Monaku u počeo je žreb grupa za Ligu šampiona. Za sada izvučene ekipe iz prva tri šešira, Real Madrid u grupi sa Mančester Sitijem, Barselona sa Benfikom! Evropski prvak Čelsi u Grupi E sa Šahtjorom i Juventusom.

Nastavak na Sportske.net...

Butragenjo: "Svaki meč u grupi kao finale"

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2012

U reakciji na žreb za grupnu fazu Lige Šampiona, direktor fudbala kraljevskog kluba ističe da će Real Madrid svakom meču pristupiti kao da je finale.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.