Izvor: Danas, 08.Apr.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real overava prolaz, Turci veruju u čudo

Real Madrid odradio je ceo posao oko prolaza u polufinale Lige šampiona već u prvom meču pobedom nad Galatasarajem od 3:0, pa će put u Istanbul za izabranike Žozea Murinja biti tek nešto više od turističke ture sa 90 minuta fudbala. Zato malo ko veruje u jedno od najvećih čuda u istoriji fudbala. Pogotovo jer se na Turk Telekom areni sastaju najtrofejniji klub u istoriji takmičenja i turski predstavnik koji je tek počeo da gradi tim iskusnih igrača i koji će u narednim sezonama možda predstavljati veću pretnju velikanima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dragi Kraljevići, dobrodošli u PAKAO! Jeste li sigurni da ste prošli? (VIDEO+GRAFIKA)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2013, 18:10

  To verovatno može samo Galatasaraj.. Da imate tri gola zaostatka iz prvog meča protiv velikog Real Madrida i da svi: od igrača, preko klupskih funkcionera, pa do navijača veruju u preokret u revanšu. Zdrav razum to ne može da shvati.. Ali, mnogi u Turskoj su skloni tvrdnji da Galata može da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.