Primera - Alaves udaljio Sosijedad od LŠ! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 21:42

Primera - Alaves udaljio Sosijedad od LŠ! (video)

Težak poraz za goste.

Alaves slavio pobedu nad Real Sosijedadom što je goste dodatno udaljilo od mesta koje vodi u Ligu šampiona (2:0).

Domaći su znatno bolje ušli u meč, imali su svojih prilika i tokom prvih 45 minuta, ali bez golova.

Drugo poluvreme takođe kreće boljom igrom Alavesa, da bi zasluženi gol došao u 56. minutu posle sjajne akcije domaćeg tima i srećne realizacije Borhe Sainca. U prvom mahu je gol poništen, ali posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konsultacija sa VAR-om na semaforu stoji 1:0 za Alaves.

U nastavku slična priča, Alaves napada preko Pereza i Rioha, bila je tu čak i stativa domaćih, ali bez promene rezultata.

Le Normand je kod gostiju imao sjajnu priliku, ali golman Alavesa siguran na svom golu. Sosijedad u 81. minutu ostaje i sa igračem manje, Zaldua dobija svoj drugi žuti karton.

Na samom završetku utakmice broj igrača na terenu postaje isti pošto i Pina dobija drugi žuti karton.

Alaves overava pobedu od 2:0 zahvaljujući rezervisti Agiregabariji koji je ušao samo pet minuta ranije, gol je postigao u 96. minutu.

Ljubomir Fejsa je zabeležio tek pet minuta na terenu, srpski internacionalac je zamenio Pereza u 90. minutu meča.

         Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAR upozorenje za Real, Silesen neverovatan! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020

Madriđani dominantniji...Domaćin je krenuo ofanzivno od samog početka...Maltene svaki šut Zidanovog tima je morao da brani večeras raspoloženi Silesen. Azar se izdvaja kao igrač koji ponajviše muči odbranu Valensije, ali bez ikakvog učinka, Holanđanin na golu "slepih miševa" briljira...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.