Poznato ko sudi Zvezdi u Minhenu

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato ko sudi Zvezdi u Minhenu

U prvom kolu grupne faze Lige šampiona, Crvena zvezda gostuje u Minhenu u sredu od 21 čas, nemačkom šampionu Bajernu. UEFA je odredila sudije za ovaj meč.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Bajerna je 1.08, dok dvojka plaća čak 40.00, a narešeni ishod – 10.00.
Pravdu će da deli Škot Bobi Maden. Asistenti će mu biti zemljaci, Dejvid Rumi i Daglas Ros. U VAR sobi će sedeti Pol van Bekel >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao glavni sudija i njegov asistent Denis Higler, obojica iz Holandije. Četvrti sudija na meču biće Kevin Klensi iz Škotske.
Maden je sudio crveno-belima pre dve sezone protiv Kelna u Beogradu u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope, kada je Zvezda slavila na Marakani golom Slavoljuba Srnića i plasirala se u šesnaestinu finala Lige Evrope.
Koliko vrede crveno-beli, a koliko bavarski gigant?


The post Poznato ko sudi Zvezdi u Minhenu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loše vesti za Simeone, Slovenac ne nastupa protiv Juventusa!?

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 00:02

Izgleda da će odlični golman propustit premijeru Lige šampiona...Atletiko Madrid je doživeo prvi poraz ove sezone od strane Real Sosijedada, ali ono što može biti i veći problem za Simeonea jeste što se tokom gola koji je postigao Naćo Monreal, Jan Oblak i povredio. Slovenac je ubrzo morao i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.