Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 23:06

Posle Kluža Borac ušao u kanal

Šampion Bosne i Hercegovine remizirao protiv Leotara – 0:0

Impresionirali su ljubitelje fudbala u Bosni, Republici Srpskoj i celom regionu igrači Borca partijom protiv Kluža. Samo zahvaljujući nedostatku sreće Banjalučani nisu prošli u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ali onda su – stali. Usledio je remi protiv Železničara, stradanje u Severnoj Irskoj i večeras još jedno razočaranja za navijače Borca.

Šampion Bosne i Hercegovine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je odigrao slab meč i vezao drugi remi u prvenstvu, pošto nije uspeo da probije defanzivni bedem gostiju iz Trebinja. Na kraju je bilo 0:0.

Nešto se čudno desilo se Borcem posle hrabre partije protiv Kluža. I večeras se domaćin istinski mučio i teško stvarao prilike. Ubedljivo najbolju imao je u 16. minutu kada je Ćosić odlično proigrao Zakarića, ali je bivši napadač Partizana izgubio duel sa golmanom Leotara.

Mogao je i Leotar da gola, ali je posle greške Ćosića, nonšalantno reagovao Sekulović.

Skoro ništa vredno pomena nije viđeno u drugom poluvremenu. Imao je inicijativu Borac, ali jew teško ulazio u prilike. Najviše se trudio kapiten Vranješ, ali bez mnogo uspeha.

Sarajevo je došlo do bodova na gostovanju Posušju. Bordo tim je rutinski stigao do bodova golovima Cmiljanića i Ljubića.

BOSNA I HERCEGOVINA 1 – 2. kolo

Subota

Radnik Bijeljina – Sloboda 1:2 (0:0) /Popara 79 – Beganović 73, Kurtalić 77/

Tuzla Siti – Željezničar 2:1 (0:0)

/Mehanović 75, Nukić 80 – Juričić 72/

Nedelja

Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1:1 (0:0)

/Amoah 89 - Ikić 60/

Posušje - Sarajevo 0:2 (0:1)

/Cmiljanić 40, Ljubić 72/

Borac - Leotar 0:0

Odloženo

Zrinjski – Velež

***Kvote su podložne promenama

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.