Pobeda Atletik Bilbaa i remi Sevilje i Deportiva

Izvor: RTS, 17.Apr.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Atletik Bilbaa i remi Sevilje i Deportiva

Atletik Bilbao bolji od Malage 1:0. Fudbaleri Sevilje odigrali su 1:1 sa Deportivom u 33. kolu Primere i tako ostala bez pobede i u četvrtom uzastopnom prvenstvenom meču.

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su u gostima Malagu sa 1:0. Jedini gol na utakmici, vredan tri boda, postigao je Raul Garsija u 53. minutu.
Atletik Bilbao ovim trijumfom nastavlja borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Ligu šampiona, peti je na tabeli sa 54 boda.
S druge strane, Malaga je vezala i treću utakmicu bez pobede i sve je dalje od sedmog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa. Malaga je osma sa 41 bodom, odnosno ima sedam bodova manje od šestoplasirane Sevilje.

Sevilja je posle plasmana u polufinale Lige Evropa pred više od 30.000 ljudi od početka utakmice napadala i pravila šanse. U 21. minutu domaćin je poveo golom glavom Visentea Ibore, kome je asistirao Fernando Ljorente.Meč se posle toga smirio, da bi Sevilja početkom drugog poluvremena imala još nekoliko dobrih šansi. Deportivo je u finišu meča uspostavio ravnotežu, i uspeo je da iskoristi svoju drugu pravu šansu na meču.
Peres Martines je u 81. minutu prosledio loptu, a pokupio ju je Oriol Rijera, koji se stuštio u šesnaesterac i lepo šutirao za 1:1.
Sevilja u poslednje četiri utakmice ima tri poraza i ovaj remi, i sada je sedma, sa 49 bodova. Deportivo je 12. na tabeli sa 38 bodova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.