Parola i pred peharom LŠ: UEFA podržava terorizam

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parola i pred peharom LŠ: UEFA podržava terorizam

Navijači na Trgu republike razvili dobro poznati transparent ispred trofeja Lige šampiona.

Foto: MONDO

Duga kolona Beograđana čekala je u subotu na Trgu republike, gde je pehar Lige šampiona bio javno predstavljen u sklopu akcije jednog sponzora najjačeg takmičenja.

Trofej koji su dan ranije promovisali i raniji osvajači Dika Stojanović i Kafu, stajao je izložen na improvizovanoj bini, na koju su se fanovi peli u parovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U jednom trenutku, ipak, događaj je "iskočio" iz planiranog toka.

Dvojica navijača popela su se na binu i ispred pehara raširili mali transparent, sa porukom: "UEFA podržava terorizam", što se i vidi na fotografiji koju je MONDU poslao čitalac.

Gostovanje "ušatog" pehara tako je iskorišćeno da se još jednom pošalje poruka koju su navijači Zvezde slali i tokom učešća svog tima u kvalifikacija za Ligu šampiona, kada su koreografijama i pesmama podsećali UEFA na kršenje sopstvenih zakona pri prijemu samoproglašene republike u Evropsku fudbalsku uniju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.