Palma: Uvešćemo Srbiju u Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Uvešćemo Srbiju u Ligu šampiona (VIDEO)

Predsednik JS Dragan Marković tvrdi da je pobeda koalicije oko SPS-a na izborima sigurna zato što imaju najbolje programe u borbi protiv bele kuge i nezaposlenosti.

Ukupno 7.026.579 birača

Liht: Žene su politički resurs

Jovanović: Posle izbora samo sa DS

Marković je ponovio da se ta koalicija bori za besplatne lekove, da trudnice koje ne rade imaju ista prava i nadoknade kao one koje rade, za besplatan prevoz đaka i olakšice >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ugroženim kategorijama ljudi.

"Nakon izbora, sedmog maja nećemo slaviti već početi sa realizacijom obećanog. Kandidovali smo Srbiju za Ligu Evrope, ali ćemo sedmog maja Srbiju uvesti u Ligu šampiona", tvrdi Marković.

(S media, foto: Beta)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.