PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Zvezda bez napadača protiv Helsinkija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Zvezda bez napadača protiv Helsinkija (FOTO)

Ovo nije dobro.

Pobedom nad Suduvom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u narednu fazu gde će odmeriti snage sa Helsinkijem. Ono što treba da zabrine Delije i stručni štab srpskog šampiona jeste povreda Tomanea, pojačanja crveno-belih ovoga leta.

Prema informacijama "Sportskog žurnala", Tomane neće biti spreman ni za duel sa Fincima, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će Milojević morati da se osloni na proverene snage u špicu, a kakav je Tomane špic videćemo u mečevima koji slede, međutim, najvažnije da bude spreman i zdrav.

Pogledajte još slika sa meča Crvena zvezda - Suduva
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je sa Zvezdinim pojačanjima, ko će igrati protiv Helsinkija?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019

Očekivalo se da odmah pomognu, ali....Crvena zvezda je sinoć uspešno preskočila prvu prepreku u kvalifikacijam a za Ligu šampiona, savladala je Suduvu sa 2:1, dovoljno za prolaz dalje posle 0:0 iz Marijampola...Sinoćnji trijumf Zvezda je ostvarila bez tri najnovija i najatraktivnija pojačanja...

Nastavak na Sportske.net...

Kazna Marku Gobeljiću najmanje četiri utakmice

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2019, 09:16

Dugo će Marko Gobeljić čekati povratak na teren u evropskim utakmicama. Pogibeljan start defanzivca Crvene zvezde nad Litvancem Vaidasom Slavickasom mogao bi da ga košta propuštanja najvažnijih mečeva na putu ka plasmanu u grupnu fazu bilo Lige šampiona, bilo Lige Evrope. Prema informacijama...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.