PL - Eriksen za Ligu šampiona, Sautempton ispustio pobedu!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Eriksen za Ligu šampiona, Sautempton ispustio pobedu!

Tri gola u dve utakmice u Premijer ligi.

Totenhem je dočekao Brajton, mučio se 87. minuta, da bi u 88. konačno uspeo da probije led i da izađe kao pobednik u meču protiv ekipe koja je bila autsajder u ovom meču.

Pretili su domaći od samog starta, bili bolji tim, imali šanse preko Vertongena, Dele Alija pred kraj prvog dela, potom preko Rouza, Aldervejrelda, Eriksena u 83. minutu...

Onda je u 88. minutu Kristijan Eriksen uspeo da savlada protivničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golmana, bio je to šut sa 25 metara, neodbranjivo za pobedu domaćina.

Veoma važna pobeda Totenhema u borbi za Ligu šampiona, sada su ubedljivo najbliži od svih konkurenata.

U drugom meču Votford je dočekao Sautempton, gosti su poveli golom Šejna Longa u 7. sekundi, bio je to najbrži gol u istoriji Premijer lige.

Ipak, Votford je uspeo preko Greja u 90. minutu da stigne do gola i da donese domaćinu bod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal je pobedio, Brajton je izgubio! Eriksen izvukao Pevce iz pat pozicije, Liga šampiona na dohvat ruke

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2019

Brajton nije parkirao autobus, Brajton je dovezao dabl deker, naslonio ga na lokomotivu i pride sve popunio limom sa auto-otpada, tek da ne bude nikakve dileme. Međutim, baš kad se učinilo da će Brajtonov antifudbal pobediti Kristijan Eriksen je zategao strelu sa 25 metara i preciznim hicem u donji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.