PL - Arsenal sve dalje od Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Arsenal sve dalje od Lige šampiona! (video)

Izgleda da će im Liga Evrope biti jedina šansa za povratak u elitu.

U okviru 36. kola Premijer lige, Lester siti je ugostio Arsenal, "Lisice" su slavile sa čak 3:0 (0:0), iako nisu imale previše takmičarskog motiva za ovaj susret.

Prva je pripretila ekipa Brendana Rodžersa, igrao se 19. minut, kada je Džejms Medison tukao tik pored leve stative sa ivice kaznenog prostora.

Samo četiri minuta kasnije, šansa na drugoj strani, Lakazet je uhvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << volej u kaznenom prostoru rivala, ali je njegov udarac prohujao pored gola domaćina.

Beležimo i dobar pokušaj Ndidija glavom u 28. minutu, ali je Leno uspeo da interveniše.

Vardi je imao solidnu šansu samo par minuta kasnije, Leno ovoga puta nije imao posla, lopta je otišla preko gola Arsenala.

A onda, ključni momenat, Mejtland-Najls je u 36. minutu zaradi drugi žuti karton, Oliver mu je tako pokazao i crveni i poslao ga u svlačionicu, Arsenal je ostao sa igračem manje.

Nije Lester to materijalizovao do poluvremena, ali jeste nakon 15 minuta igre u nastavku, Medison je ubacio sjajnu loptu pred gol "Tobdžija", na pravom mestu bio je Tilemans, koji glavom matira Lena za 1:0.

U 74. minutu se Leno istakao sa tri odbrane za samo 10ak sekundi, sačuvao je udarce Pereiri, Barnsu i Čuduriju.

Sve je postalo jasno u 88. minutu, Šmajhel je poslao loptu ka Vardiju, Kosielni je promašio ceo fudbal u pokušaju da izbaci loptu što dalje od svog gola, ona je stigla do napadača "Lisica", koji najpre pogađa prečku, ali kupi odbitak i postiže pogodak za 2:0.

Nije se tu Lester zaustavio, sjajan prodor Rikarda Pereira, koji proigrava Vardija, a ovaj postiže drugi gol na utakmici i postavlja konačan rezultat u poslednjem minutu susreta.

Arsenal je ostao peti sa 66 bodova, jednim manje od Čelsija, koji ima i utakmicu manje, kao i dva više od Mančester junajteda, koji se baš sa "Plavcima" sastaje u 36. kolu.

Lester na osmom mestu sa 51 bodom, igraju odličan fudbal pod palicom Brendana Rodžersa i biće pravo uživanje gledati ih naredne sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Prva šansa

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lester razbio Arsenal, Liga šampiona sve dalje za "Tobdžije"

Izvor: B92, 28.Apr.2019

Fudbaleri Arsenala poraženi su na gostovanju od Lestera sa 3:0, u 36. kolu Premijer lige...Strelci za domaći sastav bili su Juri Tilemans u 59, kao i Džejmi Vardi u 86. i 95. minutu...Arsenal je od 39. minuta bio sa igračem manje, pošto je Mejtland-Najls dobio drugi žuti karton. To je bila otežavajuća...

Nastavak na B92...

Gol tehnologija spasila Siti protiv Barnija (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2019

Grčevito se borio Barnli na svom terenu, ali su milimetri odlučili na stranu aktulenog šampiona...Golom Kuna Aguera u 63. minutu Mančester Siti se vraća na bod prednosti nad Liverpulom posle 36 kola...Aguero's Goal Decision System goal, is even more hilarious with Goldbridge GDS rant commentary....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.