Otkriveno! Evo zbog čega PSŽ mora da proda Nejmara!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno! Evo zbog čega PSŽ mora da proda Nejmara!

Nije pitanje da li će transfer uslediti, već šta će biti konačni ishod kada su u pitanju novac i igrači.

Nejmar je i dalje na raskrsnici, ići će prema nekim navodima iz brazilskih medija na turneju po Aziji, ali da druge strane ne odustaje od želje da ode u Barselonu.

Ostale opcije nisu realne, Juventus nema novca, ali nije ni zainteresovan, Real je odustao, a što se tiče Junajteda, za njih bi to bio veliki marketinški potez, no Nejmar ne želi da igra za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim koji nije u Ligi šampiona.

Okreni-obrni, ostaje da se nađe dogovor sa Barsom.

Iako u prošlosti dva kluba imaju zaista istoriju sukoba i PSŽ nije želeo da pregovara oko Rabioa, Markinjoša, Veratija, sada je situacija drugačija.

Al Kelaifi je razočaran u Nejmara, njegovo ponašanje i čak je mislio da ga protiv njegove volje zadrži još godinu dana, makar Brazilac sedeo na klupi.

Ali, Leonardo i Tuhel su protiv toga, veruju da bi se to odrazilo na situaciju u svlačionici, a i gazde iz Katara su istog mišljenja.

Zbog toga je, makar se tako priča u fudbalskim krugovima izvesno da će Nejmar otići, odnosno vratiti se u Barselonu. On je dobio savet od Pini Zahavija da ćuti, trenira i čeka rasplet, kako ne bi otežavao situaciju.

Barsine ponude su odbijene, znate i da postoji lista od šest igrača koje PSŽ može da izabere, Kutinjo, Dembele, Rakitić, Semedo, Umtiti i Malkom, ali se Umtitija, Leonarda ne zanima nijedan. Barselona nema kupca za Kutinja, niti Dembelea i to je problem, jedan od njih dvojice bi trebalo da donese makar 80 do 100 miliona u kasu. Umtiti je na meti Sitija, Malkom bi mogao u Napoli, Rakitiću ne pada na pamet da ode iz kluba.

Generalno gledano, u ovom trenutku uslovi za transfer ne postoje, ali u naredne tri nedelje, do polovine avgusta, oni bi mogli da se steknu, ukoliko Barsa proda makar dvojicu od pomenutih fudbalera.

Ni PSŽ ne može da odugovlači, ponovimo, iz Katara je stigla naredba da se klub oslobodi Nejmara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.