Omić prešao kod Nedovića i Micova

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omić prešao kod Nedovića i Micova

Slovenački centar je prekinuo saradnju sa ekipom Budućnosti i vrlo verovatno postaje novi igrač Armanija

Omić prelazi iz šampiona ABA lige u osvajača prvenstva Italije.

Predsednik Dragoslav Bokan je objasnio u stilu don Vita Korleonea iz filma "Kum - dobili su ponudu, koja se ne može odbiti.

- Najbolja ponuda za nekog našeg igrača još od prelaska Bojana Dubljevića u Valensiju (2012). Još nije sve gotovo, još traju pregovori - izjavio je Bokan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Armani je u potrazi za zamenom za povređenog Kaleba Tarčevskog.

Momak koji je prethodnu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi je za 15 mečeva u Evroligi ove godine upisivao 8.8 poena i 4.7 skoka.

Armani, odnosno Olimpija Milano je deveta sa skorom 7-8, uz četiri poraza u prethodnih pet kola.

Na Omićevom mestu je Budućnost dovela mladog Gogu Bitadzea iz Mega Bemaksa, koji se vrlo dobro snalazi u prvih par utakmica za Podgoričane. Osim toga se desila i promena klupi, dolaskom Jasmina Repeše.

Igrom slučaja i rasporeda, upravo Armani i Budućnost se sastaju u narednom duelu Evrolige 3. januara, a čiji će dres Omić nositi, zavisi od brzine sklopljenog dogovora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.