Odbrana muči Stanojevića

Izvor: B92, 17.Okt.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana muči Stanojevića

Trener "crno-belih" Aleksandar Stanojević napraviće za duel sa Bragom u 3. kolu Lige šampiona nekoliko izmena u odnosu na meč sa Smederevom.

Stanojević je nezadovoljan igrom poslednje linije koja je primila tri lako gola od "oklopnika", pa najavljuje velike promene u ekipi.

"Verovatno će biti 6-7 izmena u startnih 11! Sigurno ću u narednom periodu malo da rotiram i odmaram najbolje igrače. Oni su i umorni bolji od nekih potpuno odmornih", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Stanojević.

Posle poraza od Šahtjora i Arsenala mečevi sa Bragom odlučiće da li će Partizan samo do decembra igrati u Evrpi ove sezone.

"I Portugalci i mi smo na nuli, Arsenal i Šahtjor su veliki favoriti za prva dva mesta. Posle dvomeča sa Bragom biće mnogo jasnije ko može da se nada proleću u Evropi. Ubedljivi porazi predstavnika Portugala neće da nas zavaraju jer se radi o doličnoj ekipi koja protiv Šahtjora nije imala sreće u prvom poluvremenu", ističe trener srpskog šampiona.

I pored tri primljena gola i loše igre, Stanojević ipak ne krivi samo poslednju liniju za lošu igru u defanzivi.

"Odbrana počinje od napadača, a veoma je važan i učinak veznog reda.Smederevci su lako dolazili do naše poslednje linije, lakše nego na treningu, što je nedopustivo. Ne pamtim da smo nekad doživeli toloko problema.Ta utakmica mora da nam bude opomena. Imao sam utisak da Smederevo može u svakoj akciji da postigne gol. Delom zbog nas, ali naravno i delom zbog odlične igre gostiju".

Sa druge strane, iako bez Klea napad je odigrao vrhunski.

"To je za poštovanje. Golovi i pobeda su jedino što me raduje. Nismo kontrolisali ni igru, ni utakmicu u najvećem delu. To je poenta gorčine. Utakmica je bila odlična za neutralne i navijače Smedereva, ne i za nas".

Partizan u ponedeljak putuje u Portugaliju, gde će da odradi trening na specifičnom stadionu okruženom stenama na kojem se igralo i EURO 2004. godine.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.