Njukasl u Ligi šampiona – što da ne?

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 15:42

"Njukasl u Ligi šampiona – što da ne?"

Bivši francuski fudbaler Loran Rober veruje da novi vlasnici mogu da donesu mnogo uspeha Njukaslu.

"Svrake" su nedavno kupljene od strane bogatih šeika koji planiraju značajne investicije u klub.

Rober je početkom novog milenijuma proveo četiri godine igrajući za "crno-bele", a Loran se nada da će uskoro za taj klub zaigrati njegov sin Tomas.

"Veoma sam srećan zbog prodaje kluba jer mislim da Njukasl može da se vrati na veoma visok nivo. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je klub dovoljno dobar za tako nešto. Kada sam došao u Njukasl, njihova pozicija na tabeli nije bila preterano dobra. Onda smo prve sezone završili kao četvrti, a zatim kao treći. Igrali smo u Ligi šampiona i to je razlog zbog kojeg igrate fudbal", prisetio se Rober.

Francuz veruje da Njukasl može da se vrati u elitno takmičenje.

"I dalje putem Instagrama razgovaram sa navijačima i ne vidim zašto se Njukasl ne bi vratio u sam vrh, čak i u Ligu šampiona? Voleo bih da se vratim jednog dana i pogledam jednu utakmicu, možda kad Tomas bude igrao", kaže Rober.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.