Nikšićani iznenadili Slovan, EVROGOL u 95! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikšićani iznenadili Slovan, EVROGOL u 95! (VIDEO)

Na startu kvalifikacija za Ligu šampiona prvak Crne Gore ostvario sjajan rezultat na gostovanju u Bratislavi: Slovan - Sutjeska 1:1.

Za plasman u drugo kolo kvaifikacija za Ligu šampiona, do kojeg se nije domogao nijedan crnogorski klub, fudbalerima Sutjeske dovoljan je i remi bez primljenog gola u revanšu!

Nikšićani se iz Bratislave, gde su igrali protiv Slovana, vraćaju neporaženi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a za to se pobrinuo najbolji akter utakmice Damir Kojašević - koji je u petom minutu sudijske nadoknade postigao "evrogol" za konačnih 1:1 (0:0).

Prethodno je mrežu Sutjeske zatresao do malo primećeni Šporar, kada je pobegao Šofrancu i efektno pogodio, ali je jurnjava za drugim golom Slovana koštala domaćina...

Pogledajte pogodak bivšeg igrača Vojvodine i Radničkog.

Izvor: MONDO

Opširnije o meču Slovana i Sutjeske na portalu naših kolega iz Crne Gore.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.