Nenadić u najboljem timu Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2022, 16:02

Nenadić u najboljem timu Lige šampiona

Postigao 84 gola ove sezone.

Srpski rukometaš Petar Nenadić izabran je u idealan tim Lige šampiona.

Bivši reprezentativac Srbije, koji se početkom godine oprostio od dresa "orlova", postigao je ove sezone 84 gola za mađarski Vesprem u elitnom takmičenju. To je bilo dovoljno da ga EHF uoči fajnal-fora Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proglasi za najboljeg levog beka takmičenja.

Najbolji golman Lige šampiona je čuvar mreže Kila, Danac Niklas Landin Jakobsen. Na levom krilu je Šveđanin Hampus Vane iz Flenzburga, od naredne sezone igrač Barselone, dok je na desnom krilu Aleks Gomez iz Barselone. Na bekovskim pozicijama osim Nenadića su i njegov saigrač, Francuz Kentin Mae, kao i Dika Mem iz Barselone. Pivotmen sezone je Poljak Kamil Sipžak iz Pari Sen Žermena.

U polufinalnim mečevima rukometne Lige šampiona u subotu se sastaju Vesprem - Kjelce (15.15) i Kil - Barselona (18.00). Finale je na programu u nedelju, 19. juna, u 18 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.