Nemački trener preuzima Pari Sen Žermen

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački trener preuzima Pari Sen Žermen

Unaj Emeri više neće biti trener Pari Sen Žermena.

Španski stručnjak nije ostvario ono zbog čega je doveden, a to je osvajanje Lige šampiona. Parižani su mu već našli zamenu, a u pitanju je Tomas Tuhel. Nemački stručnjak je javnosti poznat kao nekadašnji trener Borusije Dortmund. Sa francuskim šampionom je dogovorio dvogodišnju saradnju, a preuzeće klub na kraju sezone.

Tuhel je dugo radio u Nemačkoj gde je vodio drugi tim Augsburga, i Majnc, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od 2015. do 2017. je sedeo na klupi "milionera" iz Dortmunda.

Former Dortmund boss Thomas Tuchel has agreed a two-year deal to become to new manager of PSG. (Source: Daily Mirror) pic.twitter.com/0RN7ohe5UR— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 9, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.