NEMCI U STRAHU Invazija “delija” na Minhen

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMCI U STRAHU Invazija “delija” na Minhen

Crveno-beli u sredu počinju takmičenje u Ligi šampiona protiv Bajerna, a na tribinama Alijanc arene očekuje se nekoliko hiljada navijača srpskog šampiona. Nemačka policija spremna je za dolazak “delija” koje su na lošem glasu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Bajerna je 1.08, dok dvojka plaća čak 40.00, a narešeni ishod – 10.00.
Policija Grada Minhena nalazi se u najstrožoj pripravnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pred dolazak navijača Crvene zvezde. Duel srpskog i nemačkog šampiona je okarakterisan kao meč visokog rizika.
U saopštenju policije navodi se da se očekuje 1.000 “kritičnih” navijača iz Beograda. Oko 500 policajaca biće angažovana na ulicama bavarskog grada. Crveno-belima je pripalo 3.400 ulaznica.
Lokalni mediji iz Minhena podsećaju da su navijači beogradskog kluba izazivali incidente u Bernu, uoči utakmice sa Jang Bojsom u plej-ofu za Ligu šampiona.
Koliko vrede crveno-beli, a koliko bavarski gigant?
Članak NEMCI U STRAHU Invazija “delija” na Minhen se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post NEMCI U STRAHU Invazija “delija” na Minhen appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEGENDE SU UVEK TU KADA JE NAPOTREBNIJE: Dika Stojnović poželo novinarima srećan put u Minhen! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 16.Sep.2019

Fudbaleri Crvene zvezde i novinari kreću put Minhena gde crveno-bele očekuje meč prvog kola Lige šampiona sa ekipom Bajerna. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.