Murinjo odbio saudijskog šampiona

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 23:18

Murinjo odbio saudijskog šampiona

Trener Rome Žoze Murinjo navodno je odbio unosnu ponudu šampiona saudijske lige Al Ahlija kako bi ostao u italijanskom fudbalskom klubu.

Italijanski portal LaRoma24 preneo je da je Murinjo jutros bio u Londonu na sastanku sa zvaničnikom saudijskog kluba Mahmudom al-Katibom.

Skaj Italija je popodne izvestio da, uprkos tome što se veruje da je ponuda izuzetno unosna, Murinjo jedino želi da ostane u Romi.

Portugalski trener je to rekao igračima odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle poraza od Sevilje u finalu Lige Evropa 31. maja.

On je preuzeo Romu na početku sezone 2021/2022 i predvodio ju je do dva uzastopna finala evropskih takmičenja. Roma je prošle sezone osvojila Ligu konferencija, a ove sezone poražena je u finalu Lige Evropa.

Rimska ekipa je zauzela šesto mesto u Seriji A i igraće u Ligi Evropa u novoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSEBNI ODAN ‘VUČICI’: Murinjo odbio unosnu ponudu saudijskog šampiona, želi da ostane u Italiji! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2023, 10:50

Portugalac očigledno nije dovršio posao na ‘Olimpiku’! Proslavljeni trener Žoze Murinjo odbio je vrlo unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. Kako prenosi italijanski portal ‘LaRoma24’, Al Ahli je ‘zagrizao’ da na svoju klupu dovede slavnog Portugalca, ali predstavnici tamošnjeg šampiona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.