Murinjo: Vratiću se u Inter, ali ne sledeće sezone

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Vratiću se u Inter, ali ne sledeće sezone

Trener fudbalera madridskog Reala Žoze Murinjo rekao je da će se jednog dana sigurno vratiti u Inter, ali da to neće biti sledeće sezone.

"Svakako hoću da u jednom trenutku u karijeri ponovo budem trener nero-azura, ali se to neće desiti sledeće sezone. Verujte mi, ovo govorim iz srca", rekao je Murinjo španskim medijima.

On je sa Interom u sezoni 2009/2010 osvojio "tripl krunu" - Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije.

"Kao što želim da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vratim u Englesku, tako mi je cilj da ponovo radim u Interu. Ipak, moj sledeći klub sigurno neće biti Inter", dodao je Portugalac.

Njegova sadašnja ekipa je savladala turski Galatasaraj sa 3:0 u prvom meču četvrfinala Lige šampiona. Murinjo je prokomentarisao i duel Bajerna i Juventusa (2:0) koji je odigran u utorak.

"Radi se o dva velika kluba i obe ekipe mogu da osvoje Ligu šampiona. Nisam iznenađen trijumfom Bajerna, kao što neću biti iznenađen ni ako Juventus slavi u revanšu", dodao je Murinjo.

Povezane vesti: Murinjo: Tužan sam i miran, Mesi je trebalo da dobije crveni karton Murinjo: Radiću ponovo u Interu Murinjo upisuje decu u školu u Italiji? Morati: Želimo finale protiv Murinja na Vembliju Murinjo: Inter mi je pomogao da postanem bolji trener

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmanović: Želim triplu krunu

Izvor: B92, 06.Apr.2013, 10:46

Zdravko Kuzmanović izjavio je da želi da ponovi uspeh Intera iz sezone 2009-10 kada je klub osvojio triplku krunu...Crno-plavi su tada pobedom u finalu Lige šampiona overili najuspešniju sezonu u istoriji kluba..."Sanjam pobede. Najveći uspeh bi bio ponavljanje onoga što je Inter uradio 2010. godine",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.