Modriću se ne sviđaju “starinski treninzi“…

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modriću se ne sviđaju “starinski treninzi“…

Hrvatskom vezisti se navodno ne sviđaju metode kojima se radi na 'Vajt Hart Lejnu' i smatra da se tako ne ide ka eliti.

Luka Modrić je nezadovoljan načinom rada na treninzima u Totenhemu i on veruje da se tim metodama ne može takmičiti sa najboljim timovima Evrope, pišu engleski mediji.
'Sparsi' su prošle sezone igrali u Ligi šampiona, ali to nisu uspeli da ponove.
Mediji pišu da je Modrić nezadovoljan treninzima koje vode pomoćnici Harija Rednapa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Džo Džordan i Kevin Bond, čije su metode po Modriću 'zastarele'.
'Trenutno Lukino nezadovoljstvo nema veze sa novcem. Tek je napunio 26 godina i oseća da je vreme da igra na najvišem nivou. Sparsi imaju veoma dobar ti, a Luka ima sumnje u treninge ekipe', rekao je jedan izvor blizak Modriću.
Hrvatski plejmejker je usko povezan sa prelaskom u Čelsi već duže vreme, bio je na pragu 'Bridža' ovog leta, ali ga klub nije pustio.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.