Mitrović nastavio golgetersku seriju

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović nastavio golgetersku seriju

Srpski reprezentativac i napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović nastavio je golgetersku seriju. Posle gola kojim je doneo nerešen ishod svom timu u meču sa Borusijom Dortmund u Ligi šampiona, Mitrović je povećao vođstvom na 2:0 Anderlehtu u belgijskom šampionatu u duelu sa Ostendeom u 19. kolu.

Anderleht je poveo u 20. minutu meča golom Prata, a pre nego što su navijači završili sa slavljem, tri minuta kasnije, Mitrović im je dao povod za novo. Nakon 60 minuta igre nije bilo promene rezultata, a srpski napadač ima još vremena da popravi golgeterski učinak. U svom mečevima ove sezone postigao je 12 golova.

(Foto: Beta/AP/Frank Augstein)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.