Milan u problemu, Juventus im pikirao kapitena!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan u problemu, Juventus im pikirao kapitena!

"Rosoneri" moraju mnogo bolje u nastavku sezone.

Već neko vreme se spekuliše da su čelnici "bjankonera" zainteresovani za defanzivca Milana, Alesio Romanjoli je viđen kao idealni naslednik Kjelinija i Bonućija. Dvojac je već u poznim godinama, Đorđe sve učestalije ima probleme sa povredama dok Leonardo zna ponekad da iznenadi sa svojim postupcima.

Italijanski mediji pišu kako bi potencijalni transfer zavisio od konačnog plasmana Milana na kraju sezone, još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedno izuzeće iz Lige šampiona bi skupo koštalo "rosonere". Đampaolo je napustio Milan, sada je na redu da se pokaže Pioli, imaće svoj debi protiv Lećea narednog vikenda.

Klub sa "San Sira" trenutno zauzima trinaestu poziciju sa osvojenih devet bodova. Čelnici su u prethodnim rokovima dosta ulagali u pojačavanje tima, videćemo da li su kadri da preokrenu sezonu osiguraju mesto u eliti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.