Milan - Gotovo, stigao i Luiz Adriano!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan - Gotovo, stigao i Luiz Adriano!

Kao što je i najavljivano, Milan je dobio još jedno pojačanje.

Pisali smo danas, Karlos Baka je definitivno novi fudbaler Milana, a samo nekoliko sati nakon njega Milan je dobio još jedno pojačanje.

U pitanju je Luiz Adriano, čovek koji je branio boje Šahtjora iz Donjecka u prethodnih 8 godina.

Prešao je iz Internacionala za 3 miliona evra još 2007. godine u Šahtjor, postigao čak 79 golova za tu ekipu u nacionalnim prvenstvima. Rekorder je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona po broju postignutih golova na jednom meču, deli to mesto sa Leom Mesijem, pošto je postigao 5 golova u meču sa Bateom.

Takođe, on je rekorder i po broju golova postignutih u grupnoj fazi Lige šampiona pošto je prošle sezone postigao 9. I u ovom segmentu deli prvu poziciju, ovoga puta zajedno sa Kristijanom Ronaldom.

Potpisao je petogodišnji ugovor sa Milanom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.