Metalist izbačen iz Lige šampiona!

Izvor: B92, 14.Avg.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalist izbačen iz Lige šampiona!

Disciplinska komisija UEFA izbacila je ukrajinski Metalist iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog učešća u nameštanju utakmica nacionalnog prvenstva 2008. godine.

Metalist je ove sezone takmičenje u Evropi počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u trećem kolu eliminisao je grčki PAOK.

U dvomeču baraža za LŠ klub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Harkova trebalo je da se sastane sa nemačkim Šalkeom.

UEFA je najavila da će njen odbor za hitna pitanja popodne doneti odluku da li će zbog ove kazne Šalke ići direktno u LŠ ili će šansu u baražu možda dobiti PAOK. Ukrajinski klub žalbu na ovu odluku UEFA može da podnese pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metalist izbačen iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog nameštanja rezultata

Izvor: Blic, 14.Avg.2013

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) izbacila je ukrajinski Metalist iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog učešća u nameštanju utakmica nacionalnog prvenstva 2008. godine...Metalist je ove sezone takmičenje u Evropi počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u trećem kolu...

Nastavak na Blic...

Metalist Harkov izbačen iz Lige šampiona!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2013

Ukrajinski fudbalski klub Metalist iz Harkova je izbačen iz Lige šampiona zbog nameštanja utakmica domaćeg šampionata 2008. godine, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). .. ..Drugoplasirani tim u Ukrajini je izbacio grčki PAOK u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a u...

Nastavak na Vesti-online.com...

PREOKRET: PAOK igra plej-of za Ligu Šampiona!

Izvor: Utakmica.rs, 14.Avg.2013

Vicešampion Grčke, PAOK, ipak će nastupiti u plejofu kvalifikacija za LŠ i ako je u 3. kolu izbačen od Metalista ukupnim rezultatom 3:1. Ukrajinci su iz tog takmičenja izbačeni jer je jedan od njihovih funkcionera učestvovao u nameštanju mečeva 2008. godine. Prvi meč igraće se..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.