Metalist izbačen iz Lige šampiona!

Izvor: B92, 14.Avg.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalist izbačen iz Lige šampiona!

Disciplinska komisija UEFA izbacila je ukrajinski Metalist iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog učešća u nameštanju utakmica nacionalnog prvenstva 2008.

Metalist je ove sezone takmičenje u Evropi počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u trećem kolu eliminisao je grčki PAOK.

U dvomeču baraža za LŠ klub iz Harkova trebalo je da se sastane sa nemačkim Šalkeom.

UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najavila da će njen odbor za hitna pitanja popodne doneti odluku da li će zbog ove kazne Šalke ići direktno u LŠ ili će šansu u baražu možda dobiti PAOK.

Ukrajinski klub žalbu na ovu odluku UEFA može da podnese pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA izbacila Metalist iz kvalifikacija za LŠ

Izvor: Dzungla.org, 14.Avg.2013

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) izbacila je u sredu ukrajinski Metalist iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog učešća u nameštanju utakmica nacionalnog prvenstva 2008. godine. Metalist je ove sezone takmičenje u Evropi počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u trećem...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.