Izvor: Glas javnosti, 11.Apr.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi se ponovo povredio!

BARSELONA - Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi obnovio je povredu zadnje lože na revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Mesi se povredio na prvoj utakmici protiv Parižana odigranoj drugog aprila, a duel je napustio u poluvremenu. Argentinac je propustio duel sa Majorkom u Primeri, a sinoćnji meč sa PSŽ-om počeo je sa klupe za rezervne igrače. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Međutim,

Mesi je morao da uđe u igru pošto je Barselona bila na pragu ispadanja

iz Lige šampiona, jer je PSŽ u 50. minutu poveo s 1:0. Argentinac je na

teren ušao u 61. minutu i posle samo devet minuta učestvovao je u akciji

kod izjednačenja koje je donelo Barseloni plasman u polufinale Lige šampiona. Mesi je odigrao meč do kraja, ali se poslednjih 10-ak minuta često držao za mišić.

Španski mediji navode da će posle današnjih detaljnijih pregleda biti poznat stepen povrede fudbalera Barselone i koliko će morati da pauzira.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MESI NIJE POGORŠAO POVREDU! Argentinac će igrati polufinale LŠ!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2013

Najbolji fudbaler sveta iz predostrožnosti propušta nebitan duel sa Saragosom, ali nije pogoršao povredu tokom pola sata igre protiv PSŽ

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.