Mesi posle dva meseca opet na terenu

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi posle dva meseca opet na terenu

Fudbaler Barselone Lionel Mesi uvršten je u ekipu za predstojeću utakmicu sa Borusijom iz Dortmunda u Ligi šampiona. Mesi je poslednji put igrao u julu na Kupu Amerike za reprezentaciju Argentine i zbog povrede lista propustio je prve četiri utakmice Barselone u ovoj sezoni.
U kladionici MaxBet je kvota na pobedu Borusije protiv Barselone 3.
Kako je preneosi BBC, kapiten Barselone je ovog ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prošao lekarske preglede i trenirao je sa saigračima. Barselona je pobedila u dve od četiri prvenstvene utakmice u Primeri bez Mesija.
U ekipi za duel sa nemačkim timom je i 16-godišnji Ansu Fati, posle dva gola i asistencije za 116 minuta u španskom prvenstvu. Fudbaleri Barselone igraju u utorak od 21 čas u Dortmundu protiv Borusije, utakmicu prvog kola Grupe F u Ligi šampiona.

The post Mesi posle dva meseca opet na terenu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.