Mesi čeka vučicu, hoće li Roma kao Milan ili kao Inter?

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi čeka "vučicu", hoće li Roma kao Milan ili kao Inter?

Argentinac oporavljen, sprema nišanske sprave.

Fudbaleri Barselone i Rome u sredu od 20.45 igraju prvi meč četvrtfinala Lige šampiona, a u centru pažnje će i ovaj put biti Lionel Mesi.

Nakon što je ove sezone prekinuo prokletstvo protiv Juventusa, odnosno Đanluiđija Bufona, i protiv Čelsija, koje je po prvi put matirao tek ove godine, Mesi u pravoj formi i raspoloženju dočekuje i Romu.

Rimljanima je Mesi već uspeo da postigne dva gola, oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u grupnoj fazi u sezoni 2015/16, kada je Barsa slavila 6:1 na Kamp nou.

Ukupno, Mesi je protiv italijanskih klubova odigrao 19 mečeva u Ligi šampiona i postigao je 12 pogodaka.

Omiljena žrtva mu je Milan, kome je dao čak osam golova, Juventusu je dao dva i to tek ove jesni u grupnoj fazi na Kamp nou (3:0), i još ta dva pomenuta gola Romi pre tri godine.

Zanimljivo, Mesi nije uspeo da zatrese mrežu Interu na čak četiri utakmice (u sezoni 2009/10) i na dve protiv Udinezea, u grupnoj fazi 2005. godine.

Videćemo da li će Roma biti tvrda, kao i Inter i Udineze, ili će se Mesi otvoriti kao protiv Milaneza...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KRISTIJANO ŠOKIRAO DEVOJČICU U TORINU: Plakala je, molila, a zatim od Ronalda dobila što je retko ko

Izvor: Kurir, 02.Apr.2018

Fudbaleri madridskog Reala stigli su u Toeino gde ih u četvrtak očekuje prvi duel četvrtfinala Lige šampiona protiv Juventusa.

Nastavak na Kurir...

Takinardi: Roma mora da parikira autobus pred svojim golom

Izvor: Beta, 03.Apr.2018, 12:15

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Alesio Takinardi rekao je da Roma u predstojećoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Barselone "mora da parkira autobus" pred svojim golom, ako želi da zadrži neke šanse protiv Lionela Mesija i španske ekipe.Roma igra u sredu od 20.45 na Kamp...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.