Mesi: Igraću kao da mi je poslednja

Izvor: Mondo, 23.Maj.2011, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Igraću kao da mi je poslednja

Najbolji igrač planete Lionel Mesi rekao je da će u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda igrati kao da mu je to poslednja utakmica u karijeri.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi: Mogu opet da dam gol Mančesteru VIDEO

Izvor: S media, 23.Maj.2011

U finalu Lige šampiona nikada nema favorita, tvrdi golgeter Barselone, ali je najavio da će dati sve od sebe da njegov tim na "Vembliju" pobedi Mančester Junajted. ..Pujol cirkao, Mesi lomio avion VIDEO..Savelja: Kakav Mesi, setite se Kukoča i Rađe..Mesi zaludeo Karvalja VIDEO..Mesi davao golove...

Nastavak na S media...

Mesi: Finale LŠ kao poslednja utakmica u životu

Izvor: Sportal.rs, 24.Maj.2011, 00:23

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da će u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda igrati kao da mu je to poslednja utakmica u karijeri.

Nastavak na Sportal.rs...

Mesi: Finale će odlučiti detalji

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2011

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da će u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda igrati kao da mu je to poslednja utakmica u karijeri...Barselona i Mančester junajted igraće u subotu 28. maja od 20.45 na Vembliju u finalu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. To će biti repriza...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.