Mažić sudi Super ligu posle četiri meseca!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi Super ligu posle četiri meseca!

Nismo sigurni da će mu se jedan od klubova čiji će meč suditi posebno obradovati.

Vikend pred nama rezervisan je za utakmice 22. kola Super lige Srbije. Biće to prvo prvenstveno kolo nakon dvomesečne pauze u Super ligi.

Nekoliko utakmica poneće epitet derbija, pre svega one na "Čairu", "Marakani" i Banjici.

Sudijska komisija latila se posla i obavila delegiranje arbitara za predstojeće mečeve. Najvažnija informacija tiče se najboljeg srpskog sudije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milorada Mažića.

Čovek koji je prošle godine delio pravdu u finalu Lige šampiona konačno se vraća suđenju u domaćem prvenstvu, a Komisija mu je dodelila meč OFK Bačka - Partizan!

Mažić je poslednji superligaški meč sudio 30. septembra prošle godine, bio je to derbi između Radničkog iz Niša i Partizana posle kojeg su iz Humske grmeli na najboljeg srpskog sudiju smatrajući da ih je oštetio u nekoliko situacija.

Zbog toga nismo sigurni da li će u Humskoj biti zadovoljni arbitrom koji je poslat u Bačku Palanku, ali to bi se verovatno moglo reći i za bilo kog drugog sudiju kada je Partizan u pitanju.

Pre meča na stadionu "Slavko Maletin Vava" Milorad Mažić će sa svojim timom deliti pravdu u duelu eliminacione faze Lige Evrope između Ciriha i Napolija.

Evo i svih ostalih arbitara delegiranih za mečeve 22. kola.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kovač može da odahne, Nemac se konačno vratio i biće spreman za Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019

Nakon nezgodne povrede, ponovo na terenu...Iskusni Manuel Nojer se vraća u prvi tim posle pauze od tri meča u kojima "Bavarci" nisu impresionirali...Pobeđen je Šalke u zadnjem kolu, ali je pre toga izgubljen meč u Leverkuzenu dok su protiv Herte bili potrebni produžeci da bi se prošlo u narednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.