Marko Marin OPET ušao u Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Marin OPET ušao u Ligu šampiona!

Sa Zvezdom nije uspeo da prođe dalje od grupne faze, da li će mu to uspeti u novom klubu?

Fudbaleri saudijskog Al Ahlija plasirali su se večeras u grupnu fazu azijske Lige šampiona.

Oni su u poslednjoj rundi kvalifikacija u Džedi savladali ekipu tadžikistanskog Istiklola iz Dušanbea rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Belaili u samom finišu meča, u prvom minutu nadoknade vremena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Doprinos ovom trijumfu Al Ahlija dao je i doskorašnji kapiten Crvene zvezde Marko Marin, koji je odigrao ceo meč. Njemu je ovo već drugi plasman u grupnu fazu Lige šampiona od letos. Najpre mu je to uspelo sa Crvenom zvezdom u evropskoj, a večeras sa Al Ahlijem u azijskoj Ligi šampiona.

Al Ahli će u grupnoj fazi ALŠ igrati u Grupi A sa Al Vahdom (UAE), Al Šortom iz Iraka i Estegalom iz Egipta. Po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe izboriće plasman u narednu fazu.

-

HERE WE COME, ASIA! 💪#الأهلي يتأهل لدور المجموعات من #دوري_أبطال_آسيا pic.twitter.com/jyg9W5F50M

— النادي الأهلي السعودي (@ALAHLI_FC) January 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DVA PUTA U JEDNOJ SEZONI: Marin opet u Ligi šampiona!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2020

Fudbaleri saudijskog Al Ahlija plasirali su se večeras u grupnu fazu azijske Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.