Marka: Zidan prvi izbor Reala, a ne Morinjo

Izvor: RTS, 08.Mar.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marka: Zidan prvi izbor Reala, a ne Morinjo

Francuz Zinedin Zidan prvi izbor je Real Madrida da na mestu trenera zameni Santijaga Solarija, a ne Žoze Morinjo, piše španska "Marka".
Zidan je na klupi "kraljevskog kluba" bio do letos, kada je nekoliko dana posle osvajanje treće uzastopne titule u Ligi šampiona dao ostavku.

Pisanje Marke dolazi nakon što su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << španske televizije prenele da je Real kontaktirao Zidana i da on još nije konačno odbacio mogućnost povratka na leto.
Slično je izjavio i nekadašnji predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon, koji je naveo da je Florentino Peres zvao Zidana da se vrati na klupu, na šta je Francuz rekao da neće sad, ali je ostavio mogućnost da se da vrati u junu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MOGUĆE JE! ZIDAN SE VRAĆA U REAL? Evo kako je slavni Francuz odgovorio na poziv Madriđana

Izvor: Kurir, 08.Mar.2019

Francuz Zinedin Zidan prvi izbor je Real Madrida da na mestu trenera zameni Santjaga Solarija, a ne Žoze Murinjo, piše španska Marka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.