Mariner sudi mančesterski derbi

Izvor: B92, 23.Apr.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mariner sudi mančesterski derbi

Mnogo su kritika dobile sudije u Premijer ligi, a s obzirom da će mančesterski derbi u ponedeljak možda i da odluči šampiona, sve oči biće uprte u arbitre.

Pravdu na "Itihadu" drugoplasiranom Mančester sitiju i tri boda boljem Mančester junajtedu deliće 41-godišnji sudije iz Šeldona Andre Mariner.

Siti ima tri boda manje od Junajteda, ali i superiornu gol razliku, pa bi ga pobeda vratila na prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto, dva kola pre kraja šampionata.

Mariner je ove sezone tri puta sudio Mančester junajredu, sva tri puta na gostovanjima, dok će mu biti prvi put da deli pravdu Sitiju. Tokom sezone je pokazao 27 žutih kartona domaćim timovima, ali ne i crvene. Goste je "častio" sa 41 žutim kartonom i čak pet crvenih.

On je Junajtedu sudio u septembru u pobedi nad Boltonom od 5:0, te u oktobru kada je Junajted remizirao kod Liverpula 1:1. Tada se dogodio rasistički incident između Patrisa Evre i Luisa Suaresa zbog kojeg je FA suspendovala Urugvajca osam mečeva. Mariner je aktuelnom šampionu pravdu delio u u pobedi nad Noričom od 2:1 u februaru.

Meč sezone u Premijer ligi, između Mančester sitija i Mančester junajteda igra se u ponedeljak, 30, aprila na stadionu "Itihad" od 21.00h.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlasnik Sitija zadovoljan sezonom

Izvor: B92, 24.Apr.2012, 14:25

Vlasnik Mančester sitija Šeik Mansur Bin Zajed istakao je da ja zadovoljan sezonom kako god da se ona završi...'Građani' tri kola pred kraj šampionata imaju tri boda manje od gradskog rivala Junajteda..."Razlika je tri boda što nam i dalje daje realne šanse da budemo prvaci. Ali šta god da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.