MUDRO Može u Real, ali tek posle kvalifikacija

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUDRO Može u Real, ali tek posle kvalifikacija

Tako rade klubovi koji drže do sebe. Vezista Ajaksa Doni van de Bek će gotovo sigurno preći u Real, ali ne pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. To je poruka koju su čelnici Ajaksa odaslali u Madrid.
Na meču Ajaks – PAOK, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru GG4+.
Mladi Holanđanin je bio jedan od ključnih igrača u timu koji je prošle sezone igrao spektakularan fudbal. Nedavno je 22-godišnji fudbaler potvrdio da su pregovori u toku i da se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da će brzo da budu privedeni kraju.
Van de Bek je, zapravo, rezervna opcija “kraljevskog kluba”. Zidan je silno želeo Pogbu, koji je i dvostruko skuplji od holandskog veziste. Biće mu dobar i Ajaksov Doni. Ali, tek posle kvalifikacija.
“Kopljanici” će u revanšu trećeg kola kvalifikacija za LŠ dočekati PAOK. Prvi meč u Solunu završen je 2:2. Pobednik tog dvoboja igraće u plej-ofu protiv boljeg iz duela APOEL – Karabag.

The post MUDRO Može u Real, ali tek posle kvalifikacija appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Slavni Holanđanin objavio odlazak u penziju

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019

Dosta je bilo. Posle 18 sezona, 35-godišnji Vesli Snajder odlučio je da ode u penziju. Vest je saopštio na sajtu Utrehta, kluba iz njegovog rodnog grada.. Na meču Ajaks – PAOK, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru 1&4+.. Za omalenog ofanzivnog vezistu čulo se dok je igrao u matičnom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.