Ljorente ponovo na Apeninima?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljorente ponovo na Apeninima?

Napadač Totenhema nije više u planovima londonskog kluba.

Bivši napadač Atletik Bilbaa se neće zadržati u Premijer ligi, Španac definitivno napušta London po kraju tekuće sezone. Deluje da će to biti opet još jedan transfer bez nadoknade.

Iskusni tridesetčetvorogodišnji napadač je završio posao sa "Pevcima" na lep način, ne zaboravimo da je njegovim golom na "Etihadu" Totenhem eliminisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Siti i prošao dalje u Ligi šampiona.

Sada deluje da je spreman za povratak na "Čizmu" gde je već branio boje Juventusa, s tim da se sada kao najverovatnija destinacija pominje Milan.

"Rosoneri" su ostali bez Gatuza, ali ih to ne sprečava da se pojačavaju. Ljorente ima zasigurno još sezonu ili dve šta da pruži, za Španca su zainteresovani još Inter, Napoli i Roma.

Iskusni ofanzivac je ove sezone odigrao 34 utakmica sa učinkom od osam golova i pet asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.