Liverpul sprema senzaciju!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul sprema senzaciju!

Transfer koji bi uzdrmao "Enfild".

Kako prenose francuski mediji, Liveprul je spreman da u svoje redove vrati Filipe Kutinja!

Brazilac je u januaru 2018. godine napustio redove kluba sa "Enfilda", ostvario je svoju želju da ponese dres Barselone, a "Redsi" su na ime transfera zaradili 160 miliona evra sa sve bonusima.

Čini se da su sjajno prošli u Liverpulu, polovinu novca su odmah iskoristili na kupovinu Virdžila van Dajka, drugu polovinu su minulog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potrošili na golmana Alisona.

Oni su u sezoni za nama popunili rupe u ekipi Jirgena Klopa, koja je uspela da osvoji trofej u Ligi šampiona i da se do poslednjeg kola sa Mančester sitijem bori za titulu u Premijer ligi.

Sa druge strane, Kutinjo nije uspeo da se nametne u Barseloni kako je želeo, počelo je dobro, osvojio je duplu krunu u prvoj sezoni, ali je u takmičarskoj godini za nama pružao jako slabe partije, našao se na udaru kritika, a sam klub je imao razočaravajuću godinu, podigli su "samo" trofej u Primeri, upravo ih je Liverpul izbacio u polufinalu Lige šampiona.

Počele su i spekulacije da bi Brazilac mogao da napusti "Kamp Nou", mediji veruju da bi uprava katalonskog kluba mogla da ga uključi u ponudu za Nejmara, koji želi da se vrati u Barselonu, ali su bivšeg igrača Intera tražili i klubovi iz Premijer lige, pominjali su se Mančester junajted i Čelsi.

Kutinjo je izjavio da iz poštovanja prema Liverpulu ne bi mogao da igra za drugi tim u Premijer ligi, što je dobro prihvaćeno od strane navijača "Redsa", a prema navodima francuskog lista "Le10Sport", sada je uprava kluba sa "Enfilda" počela da razmišlja o tome da mu pruži drugu šansu u svojim redovima.

Videćemo kako će se ova priča razvijati, Kutinjo bi zaista mogao da napusti Barselonu posle 18 meseci, da li će se vratiti u Liverpul, vreme će pokazati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.