Liverpul prošle sezone 50 miliona u minusu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Mar.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul prošle sezone 50 miliona u minusu

Liverpul je saopštio da je u prošloj sezoni zabeležio finansijski gubitak od skoro 50 miliona funti, ali se navodi da bi plasman u Ligu šampiona na leto značajno popravio situaciju.
(FOTO: AP)
Slične deficite za prošlu sezonu zabeležili su i druga dva engleska kluba, Čelzi i Mančester Siti, s tim što su oni nastupili u elitnom evropskom takmičenju.
Ekipa Liverpula trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Premijer lige sa četiri boda manje od vodećeg Čelzija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ukoliko zadrže tu poziciju „crveni” će se direktno plasirati u LŠ sledeće sezone.
Naš apsolutni prioritet je jedno od prva četiri mesta na tabeli Premijer lige. Igrači su fokusirani na to da pobede u svakoj sledećoj utakmici i ako to uspeju, nagrada za ceo klub biće neverovatna. Za Liverpul bi fantastičan uspeh bio da opet zaigra u Ligi šampiona – rekao je izvršni direktor kluba Jan Er.
Poslednji put ekipa Liverpula bila je prvak Engleske pre 24 godine. U Ligi šampiona poslednji nastup Liverpul je zabeležio u sezoni 2009/2010.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Liverpul prošle sezone imao gubitak od 50 miliona funti

Izvor: Blic, 04.Mar.2014

Engleski fudbalski klub Liverpul saopštio je danas da je u prošloj sezoni zabeležio finansijski gubitak od skoro 50 miliona funti, ali se navodi da bi plasman u Ligu šampiona na leto značajno popravio situaciju...Slične deficite za prošlu sezonu zabeležili su i druga dva engleska kluba, Čelsi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.