Lil odoleo na Parku Prinčeva

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lil odoleo na 'Parku Prinčeva'

Tek drugi put ove sezone PSŽ nije uspeo da trijumfuje na svom bunjištu u domaćem šampionatu, a prvi put se francuskom šampionu desilo da ne postigne gol pred svojom publikom. Opravdanje za to bi moglo da bude odsustvo 'Ibrakadabre'.

Lil se vraća neporažen sa gostovanja u prestonici Francuske.

Gosti su osvojili bod pošto je utakmica 26. kola Lige 1 završena najnepopularnijim rezultatom.

Ipak, treba nagalsiti da je Blan na ovom meču odmarao Zlatana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ibrahimovića i Tijaga Silvu jer u utorak Parižane očekuje prvi meč 1/8 finala Lige šampiona protiv Čelsija.

Ovo je prva prvenstvena utakmica ove sezone na kojoj 'Sveci' nisu uspeli da postignu gol na 'Parku Prinčeva'. Jedini tim koji je uspeo da sačuva mrežu protiv čete Lorana Blana bio je Anže, ali kao domaćin.

Zanimljivo, Lil je jedina ekipa uz Bordo kojoj je pošlo za rukom da ne izgubi meč od aktuelnog šampiona Francuske u Parizu u tekućoj sezoni. Žirondinci su jesenas remizirali u prestonici, rezultat je bio 2:2.

Nakon 26 odigranih kola Pari Sen-Žermen ima skor od 22 pobede i četiri remija, a prvi pratilac Monako je po broju osvojenih bodova još uvek bliži ekipama iz opasne zone.

Lil je trenutno pet bodova daleko od zone ispadanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nezapamćen skandal u Parizu: Brutalne uvrede Serža Orijea saigračima u PSŽ-u, posle ovoga Blan će ga izbaciti iz tima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 13:03

Reprezentativac Obale Slonovače, pak, tvrdi da je sve nameštaljka..Na terenu sve pod konac, a van njega - skandal. Nezapamćen. Zbog načina, ali i trenutka, u kome je izveden. Posle svega, čini se, Serž Orije nema više šta da traži na Parku prinčeva...Desni bek Pari Sen Žermena žestoko je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.