Lihtštajner o Ligi šampiona: Težak udarac!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lihtštajner o Ligi šampiona: Težak udarac!

"Sada, više od svega nastojaću da dam sve od sebe za ovaj sveti dres“, poručuje Švajcarac

Stefan Lihtštajner, iskusni desni bek Juventusa, oglasio se nekoliko dana posle odluke Maksa Alegrija i rukovodstva Stare dame da ga izostave sa spiska licenciranih fudbalera za Ligu šampiona.

„To je težak udarac za mene i veliko razočaranje. Ali, to je život. Nije važno koliko puta padnete, važno je samo koliko puta uspete da ustanete, zasučete >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rukave, nastavite da se borite i ne odustajete. Sada, više od svega nastojaću da dam sve od sebe za ovaj sveti dres“, poručio je Švajcarac na Fejsbuku.

Podsetimo, Stefan Lihtštajner i Hrvat Marko Pjaca su prvotimci Stare dame koji se nisu našli na spisku igrača koji je prosleđen u UEFA za takmičenje u Ligi šampiona.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.