Lester završio posao, stigao štoper?

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester završio posao, stigao štoper?

Šampion Premijer lige se pojačao pred nastavak svojih takmičenja u ovoj sezoni.

Ekipa Lester sitija ima za cilj da ove sezone bude u gornjem delu tabele Premijer lige, a svoj cilj u Ligi šampiona su već ispunili pošto se nalaze u osmini finala tog takmičenja.

Ipak, ne žele ništa da prepuštaju slučaju, Ranijeriju je potreban štoper, po svaku cenu je želeo da ga pronađe u Italiji, a to je i učinio na kraju.

Nakon što je odbijeno nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponuda za fudbalera Sasuola, Aserbija, Lester se okrenuo fudbaleru Udinezea.

Radi se o igraču po imenu Mola Vag koji je dogovorio sve uslove sa Lesterom i koji bi uskoro trebalo da ozvaniči svoj transfer.

Nema još puno vremena, videćemo šta će se dešavati...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lester ima novog štopera - i to posle 11 sati pregovora!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2017, 00:28

U pitanju je Mola Vage..Lester Siti kompletirao je pozajmicu fudbalera Udinezea Mola Vagea. On će igrati u ekipi šampiona Engleske do kraja sezone, sa opcijom da Lester može da ga kupi na leto...Pregovoi su trajali više od 11 sati....Izvori Skaj Sporta kažu da su pregovori uključivali tri različita...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.