LŠ (kval.) - Ajaksova rutina, debitovao Tadić (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kval.) - Ajaksova rutina, debitovao Tadić (video)

Vicešampion Holandije lako je izašao na kraj sa ekipom Šturma iz Graca u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Ajaksa postavili su večeras stabilan temelj u prvom meču sa Šturmom koji bi trebalo da im omogući da u revanšu bez previše muke overe plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Vicešampion Holandije savladao je austrijski Šturm sa 2:0 (1:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

Domaćin je na "Johan Krojf Areni" odigrao autoritativno od prvog do poslednjeg minuta, a golove za trijumf Ajaksa postigli su Hakim Hijeh i Lase Šene.

Marokanac je načeo Šturm u 15. minutu susreta posle velikog kiksa golmana Zibenhandla, dok je Lase Šene posle loše izvedenog penala u 57. minutu dobio šansu da iz odbitka zatrese mrežu koju nije propustio.

Gol Hakima Zijeha pogledajte OVDE, a pogodak Lasea Šenea nalazi se OVDE!

Srpski internacionalac Dušan Tadić ušao je u igru u 66. minutu umesto strelca drugog gola, a prvi takmičarski nastup u novoj sezoni za Ajaks je upisao i Dejli Blind.

Revanš u Gracu na programu je sledeće nedelje. Bolji iz duela Ajaksa i Šturma igraće u trećem kolu protiv Standarda iz Liježa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posebna dimenzija fudbala: Ajaks 37 sezona neguje i zaliva svoje pupoljke (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2018

Igraće se revanš 1. avgusta, ali razlika u klasi je toliko očigledna da se čini kako Šturm nema čemu da se nada ni u Gracu, jer mu je Ajaks na „Johan Krojf areni“ pokazao da nije zreo za ozbiljan evropski fudbal. Holandski velikan je maltene rutinski slavio u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ajaks siguran, Nikolić odoleo u Razgradu

Izvor: Mondo, 25.Jul.2018

Tri remija bez golova, pobeda "kopljanika" i preokret Seltika...Dušan Tadić odigrao je prvih dvadesetak minuta u dresu Ajaksa, koji je na svom stadionu pobedio Šturm u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona - 2:0...Vodeći gol sa 20 metara je dao Marokanac Hakim Zijeh, uz obilatu...

Nastavak na Mondo...

USPEŠNO VEČE NAŠIH FUDBALERA: Tadić debitovao u pobedi Ajaksa, srpski Videoton odoleo u Razgradu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Jul.2018

Srpski reprezentativac Dušan Tadić debitovao je za Ajaks u pobedi nad Šturmom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona - 2:0.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.