LŠ i LE: Protivnici poznati 25. juna

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ i LE: Protivnici poznati 25. juna

Žreb za utakmice prvog i drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope biće održan 25. juna, objavila je UEFA.
Utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zakazane su za 3. i 4. jul, a revanši sedam dana kasnije.
Mečevi prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope predviđeni su za 5. i 12. jul. Učesnik ovog kruga takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << biće treći ili četvrti tim Super lige, u zavisnosti od ishoda Kupa Srbije.
Drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona predviđeno je za 10. i 11. jul, dok će se revanši igrati 17. i 18. jula. U ovoj rundi takmičenje će početi Partizan kao prvak Srbije.
Drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope igraće se 19. i 26. jula. Na sceni će se tada pojaviti osvajač Kupa Srbije i bolje rangirani tim na tabeli od dva koji izbore evro-vizu (drugi ili treći, u zavisnosti od toga da li će u Evropu sa trofejom kupa Crvena zvezda ili Borac.
Datum žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope još nije određen. Najverovatnije će to biti 20. jul.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ i LE: Protivnici poznati 25. juna

Izvor: Utakmica.rs, 07.Maj.2012

Žreb za utakmice prvog i drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope biće održan 25. juna, objavila je UEF&#1040;. Utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zakazane su za 3. i 4. jul, a revanši sedam dana kasnije. Mečevi prve runde...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.