LIGA ŠAMPIONA: Teški ispiti za Barselonu i Arsenal

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 11:43

LIGA ŠAMPIONA: Teški ispiti za Barselonu i Arsenal

Mečevi su na programu u utorak.

Fudbaleri Barselone dočekaće u utorak od 21 sat ekipu Napolija u revanš meču osmine finala Lige šampiona. U prvom meču osmine finala Lige šampiona, koji je odigran 21. februara u Italiji, rezultat je bio 1:1.

- Očekuje nas najvažnija utakmica ove sezone. Motivisani smo i uzbuđeni. Nadam se da će naši navijači da imaju magičnu noć. Imamo priliku da se posle četiri godine plasiramo u četvrtfinale. Igramo pred našim navijačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imamo kadrovskih problema, ali to ne bi trebalo da nam bude izgovor - istakao je trener Barselone Ćavi. Fudbaleri Arsenala dočekaće u sto vreme Porto u revanš meču osmine finala. Portugalski klub je u prvom meču, koji je odigran 21. februara, slavio sa 1:0.

- Znamo da nas čeka duga utakmica. To je Liga šampiona i morate biti spremni za ovakve utakmice. Sigurno ćemo morati da doteramo nekoliko stvari da bismo generisali mnogo više nego što smo uradili u Portu. Imamo veliku priliku pred našim ljudima, na našem stadionu - istakao je trener Arsenala Mikel Arteta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.