Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: La Rioha ipak jaka za Vojvodinu

Novog iznenađenja i podviga La Rioha je sa 31:26 savladala Vojvodinu u petom kolu Lige šampiona, u dvorani SPENS, u Novom Sadu.

Lale su se  dobro drćale, a poraza ih je koštao period bez postignutog gola od 19-og do 25-og minuta. Pet minuta pre kraja prvog dela igre rival je već imao +7 i to je bilo nenadoknadivo za domaćina.
Todorović i Nikolić su postigli po pet golova, a Orbović, Pralica, Marjanović i Stanković po tri.
Sa druge strane, Malmagro >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je bio nerešiva enigma za Lale, posrigavši šest golova.
La Rioha je stigka do četvrte pobede Vojvodina ostaje na dve.
The post LIGA ŠAMPIONA: La Rioha ipak jaka za Vojvodinu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.